Verksamhetsansvarig på Kraftplan AB

Är du en HR-kunnig, driven och utvecklingsinriktad person med erfarenhet av ledarskap? Är du beredd att ta nästa steg i karriären där du får använda dina samlade erfarenheter till att stödja och utbilda andra och samtidigt bygga upp en ny verksamhet? Vill du ingå i ett erfaret gäng som gillar samarbete, kvalitet och arbetsglädje? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa här.

Kraftplan AB är ett kunskapsintensivt företag som levererar kvalitet genom hela HR-området. Vi startade i Dalarna 2014, som ett brett verksamhetsutvecklingsföretag och i dag har vi ringat in vårt område och det vi är bäst på. Vi utvecklar våra kunders organisationer genom kunskaper och gedigen erfarenhet inom HR, chefs- och ledarskap.  Vi som jobbar på Kraftplan älskar HR, kan HR och har själva varit chefer inom såväl privat som offentlig verksamhet. Vi är riktigt bra på strategiskt och framåtriktat tänk och vi utvecklar organisationer, chefer, ledare och medarbetare tillsammans med våra kunder. Vi vet vikten av ett gediget operativt arbete och lägger stort fokus vid det dagliga arbetet ute hos kund.

Tillsammans på Kraftplan delar vi med oss av våra gemensamma kunskaper. Vi har interna kanaler för kompetensutbyte och vi hjälper varandra för att smidigt kunna lösa våra kunders utmaningar och problem. Och så har vi väldigt roligt på jobbet! Vi tror på att glädje är en av de viktigaste ingredienserna för att trivas.

 Kraftplan AB finns i Dalarna, Gävleborg och Mälardalen. Nu vill vi ta nästa steg och etablera oss på fler orter. Vi söker därför dig som vill vara senior HR-konsult tillika Verksamhetsansvarig i Västernorrland.

Som Verksamhetsansvarig blir din uppgift att etablera och utveckla Kraftplan AB i Västernorrland med fokus på HR, ledarskap, organisationsutveckling och rekrytering. Du skapar affärer och i ett inledningsskede är det troligen du som levererar tjänster. Efter hand rekryterar du den kompetens du behöver. Som stöd har du alla oss inom företaget som gjort resan tidigare.

Vi vill att du har en examen inom HR eller likvärdig utbildning. Du har chefs- och ledarerfarenhet och ett stort intresse för frågor som gäller organisation, ledarskap och medarbetare. För att snabbt komma igång med etableringen vill vi att du har ett stort närverk i regionen. Som person är du driven, ambitiös och lösningsinriktad. Du har ett affärstänk och är kvalitetsmedveten. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en anställning och du kommer även erbjudas delägarskap. Det berättar vi gärna mer om när vi ses.

Har vi väckt din nyfikenhet? Skicka i så fall din ansökan till jorgen.faltsjo@kraftplan.com sista ansökningsdag är den 21 oktober.

Du kan läsa mer om oss på kraftplan.com. Kontaktperson är Jörgen Fältsjö på ovanstående mail eller 070-294 35 55.

Välkommen med din ansökan!

Märk ämnesraden med Verksamhetsansvarig