#HRforthewin

HR-podden med affärsfokus där vi pratar med olika personer i näringslivet om deras syn på hur HR kan påverka företagets lönsamhet positivt. #HRforthewin drivs av Mikaela Winberg och Nina Sund från Kraftplan | HR Business Partner

Senaste avsnitten

Främja välmående på arbetsplatsen - öka lönsamheten!

Det handlar inte längre om hur mycket tid vi jobbar, utan vad vi presterar. Joakim Hällström brinner för frågan kring att främja välmående på arbetsplatsen för att få engagerade medarbetare och därmed en ökad lönsamhet i bolaget. I det här avsnittet får vi massor av bra, handfasta och praktiska aktiviteter som ni kan börja med redan idag!

Fördomsfri rekrytering med Arbetsförmedlingen

Neda Mostofi jobbar som företagsrådgivare hos arbetsförmedlingen och brinner för frågan kring inkludering och fördomsfri rekrytering. Vi får en hel del bra tips och verktyg kring hur HR kan stötta de företag vi jobbar tillsammans med i denna fråga. Vi fortsätter att lyfta den här viktiga frågan till bordet!

Hanna Bergfäldt - Vinnare av årets HR-Chef 2019

Hanna Bergfäldt, Head of HR hos Elgiganten, blev vinnare av priset som årets HR-chef under HR Galan 2019 som arrangerades av Sveriges HR Förening. Vi får veta mer om hur Hanna bedriver HR arbetet tillsammans med sitt team, tips och insikter för att lyckas med jämställdhetsfrågor, hur hon ser på kommande trender inom HR och mycket mer! Vi säger stort grattis igen till det fina, och väl värda priset!

Fabian Åhlin - Vinnare av årets HR-medarbetare 2019

Fabian Åhlin, Talent Acquisition Partner hos Billerud Korsnäs fick pris som året HR-medarbetare under HR Galan 2019 som arrangerades av Sveriges HR Förening. Vi får veta mer om hur Billerud Korsnäs arbetar med TA och ger tips på vad som är viktigt för att lyckas. Stort grattis än en gång till det fina priset!

Vi får inte nog av att prata rekrytering!

Workbuster tillhandahåller ett rekryteringssystem med en funktion som kallas Hello Talent! Konceptet bidrar till att skapa förutsättningar för företag att rekrytera fördomsfritt och inkluderande. Ett suveränt initativ tycker vi, som uppenbarligen inte kan få nog av detta ämne :)Missa inte samtalet med Markus Wedin, försäljningschef på Workbuster som berättar mer om konceptet.

Många skratt och en hel del rekrytering med Erik Hell!

Erik Hell ansvarar för att driva rekryteringsaffären hos Kraftplan HR Business Partner. Vi pratar med Erik om hur man lyckas med en bra rekryteringsprocess och vad affärsnyttan egentligen blir om man lyckas. Det här avsnittet bjuder på många tips och tricks, och en hel del skratt - ett toppenbra avsnitt med andra ord!

Kontakta oss

Nina Sund

Företagsledning & HR-konsult

Mikaela Winberg

073-948 36 50